Om meg

Smak på ordet mat. Hvilken assossiasjoner gir det? For meg er det første ordet som dukker opp nytelse. Mat skal være en nytelse, det være seg rask og enkel, lang og komplisert og alt midt i mellom.

Jeg heter May Kristin, er i slutten av 20-årene og jobber som psykiatrisk sykepleier på en utredningspost for schizofreni og psykose. Å jobbe med mennesker er fantastisk, utfordrende og selvutviklende. Jeg er akkurat ferdig med videreutdanning i psykisk helsearbeid. Livet mitt det siste året har derfor vært preget av studenttilværelsen, og jeg har fra starten av bloggen hatt fokus på presentere billig og god mat, gjerne beregnet for en person. Dette er noe jeg har tenkt å fortsette med, selv om det nok blir litt kortere mellomrom mellom de litt dyrere råvarene.

Matlaging har jeg likt så lenge jeg kan huske. Julekakebaking hos Mormor når jeg var liten, matsmakekonkurranser med venninner etter skoletid på barneskolen, hjemmedag på heimkunnskapen på ungdomsskolen, og de første rettene jeg komponerte selv når jeg nærmet meg 18. Interessen for mat blir bare større og større, og denne bloggen har virkelig gitt meg en ekstra boost. Jeg har som mål å alltid kose meg over grytene, og er alltid på jakt etter nye oppskrifter.

Håper bloggen min kan være til inspirasjon for noen. Husk å ha det gøy mens du kokkelerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.