Meium Sjokoladefabrikk

Siste innlegget mitt som er direkte knyttet til opplevelsene mine på Trøndersk Matfestival. Den første ettermikvelden jeg var på sondering havnet jeg innom standen til Meium Sjokoladefabrikk. En god kollega hadde anbefalt Selbu Blå-sjokoladen, og finnes det noe som høres mer ekkelt-interessant ut enn sjokolade med smak av blåmuggost?

P1020686

På standen møtte jeg ei riktig så hyggelig dame som jeg desverre ikke fikk med meg navnet på, men serviceinnstilte og blide mennesker blir man alltid glad av å møte. Jeg fikk selvfølgelig smake litt på blåmuggostsjokoladen, og det var faktisk veldig godt! Jeg plukket med meg 5 små sjokoladebiter for å prøvesmake litt mer på kino, og dette var virkelig god sjokolade! Faktisk noe av den aller beste sjokoladen jeg har spist.

P1020687

Dagen etterpå var det ingen nøling med å gå innom hos Meium igjen, og jeg plukket med meg alle smakene jeg allerede hadde smakt på, og noen til. Min absolutte favoritt var sjokoladen med chilli- og mynteganache, tett fulgt av bringebær, blåbær, multebær og pasjonsfrukt. Selbu Blå er også veldig god og interessant, men disse sjokoladene med bær- og fruktsmak var bare helt vidunderlig.

P1020693

Meium selger produktene sine i både Trondheim og Oslo. Helios er plassen å gå for sjokoladesugne trøndere, og Oslofolket kan ta turen til Fenakroken eller Fjellberg Fisk og Vilt. Anbefales virkelig, og er vel verdt pengene! 🙂

(For ordens skyld vil jeg påpeke at dette innlegget ikke er sponset)

4 thoughts on “Meium Sjokoladefabrikk

  1. Det skinner tydelig igjennom i innlegget ditt at du er kjempebegeistra! 🙂 Og jeg er sikker på at de har mange gode smaker! Det frister å prøve hvis jeg får anledning en gang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.