Litt-sulten-sandwich

Nå håper jeg å komme tilbake litt i bloggemodus. Har hatt tidenes utladning etter at fordypningsoppgaven ble levert, men nå har jeg sovet og slappet av så mye at energien begynner å ta seg kraftig opp.

Jeg har ankommet Tigerstaden og nyter starten på sommerferien min. I går fikk jeg servert en herlig sandwich, en sandwich som ble til fordi det var litt for tidlig til å lage middag, og litt for sent til en stor lunsj. Denne var innertier hos meg, og veldig kjekt å få servert mat fra tid til annen 🙂

P1010991

Til to sandwicher trenger du:

  • 3 grove brødskiver
  • rød pesto
  • fersk mozzarella
  • 4 skiver parmaskinke
  • ruccola
  • 1/4 rødløk
  • 1/2 tomat

Forvarm komfyren til 200 grader. Legg de tre skivene på rist midt i ovnen i ca 5 minutter. De skal ikke ta særlig farge, bare bli lett toastet, så følg med. Mens skivene toaster kan du skjære opp løk og tomat i fine ringer og skiver, og rive deler av en mozzarella. Jeg har ikke oppgitt noen mengde på ost, siden det er individuelt hvor mye man liker, stopp når du synes det er nok, men skal du servere meg så trenger du ikke å følge prinsippet less is more. 

Når skivene er ferdig toastet smører du rød pesto og fordeler løken og halvparten av tomaten på to av skivene. Legg over parmaskinken og mozzarella oppå der igjen. Så en tomatskive til og ruccola på toppen. Smør tomatpesto på den siste skiva og del den i to diagonalt (fra hjørne til hjørne), og legg denne på toppen.

Vips, ferdig sandwich til to personer.

P1010990

Jeg har ikke handlet ingrediensene til disse selv, men jeg vil tippe det koster ca 60-70 kroner for å lage 2 stykker, mye billigere enn på kafé, og minst like godt 🙂

Om du vil ha et større måltid kan du godt ha ovnsbakte poteter til, og kanskje en god hvitløksdressing.

Kos deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.