Arti førr ungan! :D

Jul er en tid for familien, kos og god mat. Men det er jo ganske morsomt med gaver også! 🙂

Tidligere i desember kom jeg over et veldig godt tilbud. Det var ikke akkurat en lang diskusjon før konklusjonen ble at dette skulle bli årets julegave til meg selv.

Kitch´n har kjørt dags- og ukeskampanjer hele desember, og spesielt ett bet jeg meg merke i. Noe jeg har manglet og ønsket meg! Så hva tror du det er?

Barnslig glede i å få pakket inn gaven til seg selv

Barnslig glede i å få pakket inn gaven til seg selv

Hva er det som avslører seg under papiret da mon tro?

P1000879                   P1000880

 Joda! En splitter ny kokkekniv fra Global! Med tilhørende sliper. Jeg superfornøyd, og den skjærer alt som det skulle vært varmt smør. Endelig en ordentlig kniv til meg, og forhåpentligvis bare den første i rekken.

Med dette vil jeg ønske alle sammen en veldig god jul!

P1000882

9 thoughts on “Arti førr ungan! :D

 1. Gratulerer med ny og flott kniv :o) Jeg har dilla på kniver og det kommer kanskje du til å få også. Favorittknivene mine er Masahiro, men det er nok bare tilfeldig siden det var den første kniven jeg kjøpte.
  Synes du har en veldig bra blogg og gleder meg til å følge deg videre.
  Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

  • Hei Torill!

   Takk for en veldig hyggelig kommentar. Må nok innrømme at gaven ble åpnet en liten stund for jul, og jeg må si det var en helt ny opplevelse å arbeide med en ordentlig kniv. Ser helt klart for meg at jeg kommer til å få dilla 😉 Så bra at du liker bloggen min, og at du vil følge med videre, det setter jeg stor pris på 🙂

   En riktig god jul til deg og, og godt nyttår.

  • God jul til deg også! Så flott at du synes bloggen min inspirerer, det blir jeg veldig glad for å høre 🙂 Jeg fikk en kokkekniv til hos foreldrene mine, og skal nok fortsette å ønske meg gode kniver og annet kjøkkenutstyr, gjør jobben både enklere og gøyere 🙂

  • God Jul til deg og dine Siv! Juleferie på 71 grader nord høres veldig herlig ut 🙂 Tromsøjul er også upåklagelig, og jeg feiter meg godt opp før januar kommer 😛 Godstemning med stearinlys inne når det stormer ute, nesten litt ekstra stas når det er styggevær 🙂

 2. Pingback: Mitt nye yndlingsleketøy |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.