Pimpet Torosuppe

Jeg jobber i helga, og tar en minipause fra Italiablogging. Som student har jeg ofte øynene med meg på butikken, og ikke sjelden kan man komme over billige råvarer og halvfabrikater. Denne gangen var det et halvfabrikat.

Toro skogssoppsuppe til 10 kroner er ikke den verste dealen, og med en fløteskvett i kjøleskapet og en god olivenolje er det utrolig hva man kan gjøre med en posesuppe. Vil du ha en nydelig suppe lager du den selvfølgelig fra bunnen av, men jeg synes denne er ganske god. Tilbudet gjør også at den sklir rett inn i kategorien “studentbudsjettvennlig”.

Jeg er veldig glad i å gjøre om på oppskriftene til halvfabrikata. I dag rørte jeg ut innholdet i posen i 5 dl vann, kokte opp mens jeg rørte, og lot den småkoke i 5 minutter. Så tok jeg den av varmen, tilsatt 1 dl matfløte, og lot den stå et par minutter.

Ha i skål, og ringle litt god olivenolje (helst evoo) over, og dryss med litt pepper. Vil du gjøre det enda mer avansert kan du steke litt skivet sopp gyldne i smør, og pynte med. Et dryss med frisk gressløk hadde heller ikke gjort noe. Jeg spiste et halvgrovt rundstykke til, og slik fikk jeg nok til både middag i går og lunsj i dag.

Hele herligheten koster 15 kroner på tilbud, og rett over 20 til vanlig.

Enjoy!

P1000642

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.