Pimpet frossenpizza

Pimpet pizza

Noen ganger leves studentlivet til fulle, og jeg må ærlig innrømme at det kan forekomme både en og annen frossenpizza til middag. Det skal sies at jeg foretrekker hjemmelaget pizza anyday, og det kreves ikke utrolig mye for å lage denne italienske herligheten på egenhånd.

Men noen dager tyr man til enkle løsninger. Søndag ettermiddag i redusert tilstand er en sånn dag. Nå skal det sies at det skal mye til for at jeg hiver frossenpizzaen i ovnen slik den er, jeg tar meg som regel alltid til til å pimpe den.

En frossenpizza kan pimpes med alt mulig rart, I dag hadde jeg ananas, brie, vårløk og cashewnøtter tilgjengelig, så ristorante speciale ble plutselig hawaiian style. Synes den søte ananasen gjorde en veldig fin kontrast til den salte salamipølsa. Andre saker jeg liker å pimpe med er creme fraiche, løk og chevre, mozarella og cherrytomater – som serveres med frisk basilikum. Et lite dryss chilli og hvitløk tilsetter gode smaker, og en rømmebasert dressing kan også løfte en frossenpizza mange hakk.

Når jeg først skal spise frossenpizza velger jeg ristorante eller pizza originale. Rett og slett fordi de har tynnest og sprøest bunn, og smaker best.

Hjemmelaget pizza er det jeg anbefaler anyday, men har du det travelt, lite lyst til å lage mat, eller rett og slett lyst på frossenpizza. Prøv å pimpe den, du angrer ikke på det.

Om du liker frossenpizza bør du sjekke ut butikker som meny og obs, de kjører ofte tilbud, og man slipper å betale store summer. Denne pizzaen ble kostende ca 50 kroner, inkludert pimpinga og isteen jeg drakk ved siden av.

P1000140

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.