Hobbykokksyslerier

Smak på ordet mat. Hvilken assossiasjoner gir det? For meg er det første ordet som dukker opp nytelse. Mat skal være nytelse, det være seg rask og enkel, lang og komplisert og alt midt i mellom.

Jeg heter May Kristin, er 25 år og jobber som sykepleier på en akuttpsykiatrisk post. Å jobbe med mennesker er fantastisk, utfordrende og selvutviklende. Dette året går jeg videreutdanning i psykisk helsevern, og hele livet er preget av studietilværelsen. Jeg håper derfor å kunne bruke bloggen på å presentere billig og god mat – gjerne beregnet på en person.

Når matprat åpnet denne bloggportalen fikk jeg sparket bak jeg har ventet på. Å presentere maten jeg lager, både til hverdag og fest. Jeg trives utrolig godt over grytene, og håper jeg kan bidra til litt inspirasjon. I hovedsak er det middag som er yndlingskategorien min, men jeg øver meg på baking, og blir mer og mer fornøyd. Bloggen kommer nok til å inneholde en god blanding.

I dag kommer det ingen oppskrift (som andre studenter jukser jeg til tider med halvfabrikater til middag), men tror jeg kicker i gang med en av mine yndlingsoppskrifter i morgen – chilli con carne.

Velkommen hit, dette blir morsomt! 🙂

3 thoughts on “Hobbykokksyslerier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.