Juleferien og det nye året

Jeg er tilbake fra juleferien, og det har vært veldig herlig og avslappende å få bruke så mye tid med familien og venner.

God mat og mye snop har vært gjennomgående for hele ferien, og det har vært litt deilig å ikke lage all maten selv. Jeg koste meg virkelig med de måltidene jeg kokkelerte på egenhånd, men det er noe eget å få komme til dekket bord.

Slutten på det gamle året og starten på det nye har vært tilbragt på jobb, så jeg ble kastet tilbake i hverdagsmodus. Ettermiddagen skal brukes til innhandling og planlegging for uka. Et av nyttårforsettene er å bli flinkere til å ta med lunsj på jobb og skole, jeg er alt for flink til å ty til kantineløsninger. Unødvendig dyrt, og ikke alltid den beste maten heller (selv om St.Olavs Hospital skal ha skryt for salatbaren sin).

Lunsjene skal selvfølgelig dokumenteres og blogges, så det er bare å følge med.

Tenkte å avslutte dette innlegget med en liten matkavalkade fra 2011. Bloggåret var jo ikke så langt, men noen minneverdige innlegg har det blitt likevel. Trykk på bildene for å komme til blogginnleggene.

 

Chilli con Carne - en av mine favoritter

Chilli con Carne – en av mine favoritter

Luftige hveteboller

Luftige hveteboller

 

Sjokolademousse med friske bringebær

Sjokolademousse med friske bringebær

Fredagslasagne med gode venner

Fredagslasagne med gode venner

 

Alle de fine flotte minnene om Italia - her representert ved Barolo, Barbaresco og Barbera

Alle de fine flotte minnene om Italia – her representert ved Barolo, Barbaresco og Barbera

 

Cupcakekurs med Manuela

Cupcakekurs med Manuela

Sitroncupcakes og lemoncurd - en søt favoritt

Sitroncupcakes og lemoncurd – en søt favoritt

 

Juletapasen var et stort og morsomt prosjekt - ble veldig fornøyd med resultatet

Juletapasen var et stort og morsomt prosjekt – ble veldig fornøyd med resultatet

Årets siste kokkeleringsprosjekt for min del - kanskje det mest gjennomførte måltidet jeg noen gang har laget. Nyttårsmeny med sitronen i fokus

Årets siste kokkeleringsprosjekt for min del – kanskje det mest gjennomførte måltidet jeg noen gang har laget. Nyttårsmeny med sitronen i fokus

Da takker jeg for det gamle, og ser virkelig frem til det nye! Å begynne med matblogging har åpnet øynene mine for et unikt og herlig samfunn, og jeg nyter hvert sekund.

2 thoughts on “Juleferien og det nye året

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.