En italiensk smakebit

P1000259

Nå har jeg prøvd å blogge om turen til Piemonte siden jeg kom hjem i går, men inntrykkene har ikke sunket helt inn. Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal starte. Mange idéer svirrer rundt, men det er vanskelig å få de nedskrevet.

Som jeg ga uttrykk for i forrige innlegg var Piemonte fantastisk. Turen var så mye mer enn jeg hadde forestilt meg på forhånd, og jeg kommer nok til å huske denne opplevelsen for alltid. Jeg og Siv snakket mange ganger om hvor heldige vi var som fikk muligheten til å oppleve noe av det beste Piemonte (og kanskje Italia) har å by på.

Alt fra vinsmaking til merkelige retter som financiera har satt dype spor, og det er mange tanker som skal sorteres. Skal bruke resten av kvelden til å tenke på noen innlegg, og i morgen den dag skal dere få lese om agnolotti al plin, som vi lærte å lage på pastakurs, på det flotte agritourismo´et La Mussia (de har også facebookpage – vært å ta en kikk).

P1000267

En utrolig stor takk til Matprat for denne muligheten. Til Oda for all planlegging, informasjon og gjestfrihet, og til Siv, Tonje og Hanne for ypperlig selskap. For en herlig gjeng!

Til slutt et par bilder til av Piemontes vakre landskap. Veldig sjarmerende sted jeg definitivt skal tilbake til!

P1000250                   P1000251

2 thoughts on “En italiensk smakebit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.