Eksamensmodus og fastfood

Min første eksamen er ferdig! Gruppeeksamen i vitenskapsteori og metode. Litt tørt emne, men viktig for slike som vil ta mastergrader.

Man får en slags utladning etter å ha skrevet ferdig en eksamen, og bragden skal feires med middag på restaurant i morgen.

Jeg er også imponert over egen evne til å gjennomføre eksamen etter en våkenatt. Kvelden startet flott med en upåklagelig konsert, Robyn live var fantastisk. John Olav Nilsen og gjengen var heller ikke så verst. Resten av kvelden i går og i natt har jeg vært sykepleier. Noen ganger må man trø til når venner trenger det.

I dag har jeg vært nokså utkjørt, så når min roomie hadde tenkt å lage frossenpizza foreslo jeg at vi i det minste kunne gå til Blåkiosken å kjøpe junk. Cheeseburger på meg, rullekebab på henne. Det smakte unektelig godt på en dag som denne – men er på ingen måte hverdagskost. (Og hamburgeren smaker bedre når jeg lager den selv, men det er ikke alltid lysten og motivasjonen er til stedet)

P1030859

Kommer sterkere tilbake med noe en smule mer inspirerende enn junk 😉

2 thoughts on “Eksamensmodus og fastfood

    • Skal ikke ta på meg æren for å ha fotografert kongla, det var et ferdig bilde. Men header er under planlegging.

      Tusen takk for det, jeg er ved godt mot enn så lenge, og motivasjon mangler ikke, så tror det skal gå bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.