Cupcakekurs med Manuela

Denne runden med visdomstanntrekking har gått utrolig smertefritt, så jeg er back on track allerede! 🙂

 Passion4baking er en blogg jeg har lest i ett års tid, og som inspirerer mye! Jeg har laget flere kaker tidligere og cupcakes, men å pynte dem har jeg ikke fått helt dreisen på. Derfor passet det bra å gi seg selv cupcakeskurs med Manuela i eksamensgave.

Cupcakekurs med Manuela

Cupcakekurs med Manuela

Det var veldig god stemning på kurset, og Manuela viste oss hvordan man lager basic vanilla cupcakes, hvordan vi lager tre forskjellige typer frosting, og sist men ikke minst, teknikker for å pynte cupcakesene lekker-smekker. Det var mye latter underveis, og jeg tror alle koste seg masse.

P1000726                   P1000728

 Siste halvdelen av kurset var satt av til øving, og jeg hadde med meg 12 sitroncupcakes som skulle pyntes etter alle kunstens regler. Med hvit kremostglasur parat ble det en del prøving og feiling, men til slutt satt jeg igjen med 12 småkaker jeg var godt fornøyd med.

Manuela demonstrerte flere pynteteknikker

Manuela demonstrerte flere pynteteknikker

Jeg fikk riktignok ikke spist en eneste en selv, på grunn av tanntrekkinga, med de fikk ben å gå på blandt kollegaene mine.

Hadde photoshoot med cupcakesene dagen derpå, så her er et lite bildedryss av de jeg ble mest fornøyd med (trykk på bildene for å få de større)

P1000778           P1000774           P1000783

Og et oversiktsbilde til slutt. Leker mye med kameraet om dagen, morsomt!

P1000802

 Alt i alt er jeg strålende fornøyd med kurset, og det anbefales til alle som har mulighet 🙂

P1000753

Oppskrift på muffinsene kommer snart, skal bare overleve arbeidshelg og julebord først 🙂

P1000807

God helg!

14 thoughts on “Cupcakekurs med Manuela

  1. Pingback: Hjemmelaget smør |

  2. Pingback: Sitroncupcakes og lemoncurd |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.