Bamixsmoothiedilla og jubileum

Jeg har virkelig fått dilla på smoothiemelk laget av min vidunderlige bamix. Denne gangen med mango, og min soleklare favoritt så langt.

P1010888

Våren er kommet for fullt i Trondheim og det har blitt veldig grønt bare de siste dagene. Da er det ekstra godt med en kald og forfriskende drikke.

P1010891

Jeg nærmer meg forresten 100 blogginnlegg siden 5.oktober, noe jeg har lyst til å markere!

Først og fremst har jeg lyst til å lage noe skikkelig godt, et ordentlig festmåltid til ære for bloggen. Jeg synes også det er på sin plass med en kavalkade over favorittoppskriftene mine, en gylden mulighet til å gi enkelte oppskrifter litt ekstra oppmerksomhet. Sist, men ikke minst tenker jeg at jeg kjører en spørsmålsrunde, hvor den som stiller det mest kreative spørsmålet får en overraskelse i posten.

Spørsmål kan du stille under her 🙂

16 thoughts on “Bamixsmoothiedilla og jubileum

 1. Hørtes fristende ut med en smoothie 🙂

  er dårlig på spørsmål, og det var godt skjult i innlegget ditt men heldigvis leste jeg hele 😉 , du får lage ett nytt innlegg så alle får se det 🙂

  ??? Hva er ditt første ‘virkelige’ minne fra kjøkkenet og hvor gammel var du ? ???

  …det er sikkert litt mer kreativt og spørre hva var din første fiasko ? … 😛

 2. Kreative spørsmål er jeg ikke så god på men jeg lurer på hvis du kun fikk 10 ingredienser du kunne bruke til all matlaging i en måned (altså kun bruke de 10, ingenting annet) hva ville du valgt og hvorfor? Og hva ville du ha lagd?

  Liker forresten bloggen din veldig godt! Lagde ostekaka her om dagen og den ble knallgod 🙂

 3. Pingback: Sitronterte |

 4. Pingback: Jubileumsinnlegg: Urtebakt stangekylling med sitron |

 5. Pingback: Ukesmeny med mine favoritter |

 6. Gratulerer med innlegg-nummer-100-jubileum! *Applaus*. Kreative spørsmål er ikke alltid lett, men jeg gjør et forsøk: Hva er den ene matretten du aldri ville vært foruten?
  Blir spennende å følge de neste 100 innleggene 🙂

 7. Kjempebra blogg:)
  Dersom du bare kunne spise mat fra et kjøkken resten av livet, hvilket ville du da valgt? Norsk mat er selvsagt ikke lov!

 8. Auguri!!! Du er SÅ flink! Mitt matgale spørsmål: Om en gutt skulle få muligheten til å smeltet hjertet ditt gjennom mat.. Hva skulle han servert?

 9. Pingback: Sitronterte |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.