Æ e sykepleier!

I dag har jeg behov for å snakke om noe annet enn mat.

Jeg er sykepleier, og akkurat nå befinner jeg meg i Oslo for å feire at Norsk Sykepleierforbund er 100 år. Feiringen har foregått i Operaen, for min del var det første gang jeg var på en forestilling der, og for en forestilling det var!

Jeg er veldig stolt av yrket mitt, og jeg går på jobb med holdningen om at jeg kan gjøre en forskjell i andre menneskers liv, noe jeg håper jeg får til. Det er godt å ha en jobb som gir så mye mening som jobben min gjør, som bidrar til selvutvikling og har så flotte kollegaer som jeg har.

Nå skal jeg sove og drømme om dagens mange fine ord og uttrykk. Og dere kan kose dere med Hjertetru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.